餅と練り切り和菓子の組み合わせ料理教室
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餅と練り切り和菓子の組み合わせ料理教室

提供:ankotopia WAGASHI School
トラベラーズチョイスとは?
トリップアドバイザーは、旅行者から一貫して高評価の口コミを獲得し、かつトリップアドバイザーに掲載されている施設の上位10%にランクインした宿泊施設、観光スポット、およびレストランにトラベラーズチョイスアワードを授与します。
簡単操作で本格的な和菓子(餅と練り切り和菓子)の作り方を学べます。 何も持ってくる必要はありません! 必要なものはすべてレッスンで提供されます。 週末を含め毎日営業しています! プライベートレッスン(3名以上のご予約の場合)ですので、自分のペースで段階的に学習できます。 教室は、居心地の良い雰囲気の中でリラックスできる個人宅で行われます。 私の料理教室は地元の小さな町で開催されていて、レッスンの前後には地元のお店やスーパー、カフェ、神社、有名な銭湯までたくさん訪れて楽しむことができます! 忙しい都会生活とは一線を画す、より穏やかな日本エリアに出会えるはず! メニューは植物性のものを使用。 このクラスは、ベジタリアンの方に適しています。 レシピはダウンロード可能です。 なので、帰宅後に簡単に再現できます! お客様の国で入手しやすいシンプルな食材を使用しています。
最安値保証場所だけ予約キャンセル無料

年齢層:4~100
所要時間: 2 時間
開始時間: 空き状況をチェック
モバイルチケット
ライブガイド:日本語, 英語
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  • (無料レンタル)エプロン、手ぬぐい、和菓子作り専用道具、持ち帰り用専用箱、飲料水
含まれないもの
  • 個別の移動手段


出発場所:
  • 20-15 Kitaminemachi, Ota City, Tokyo 145-0073, Japan
    東急池上線でJR五反田駅から15分の御嶽山駅(IK-10)近くにある私の場所に直接お越しください。 正確な場所と詳しい道順は予約確認メッセージに記載されています。
終了場所:このアクティビティは、集合場所に戻って終了します。

    • 車いす非対応
    • 近くに公共交通機関あり
    アクセシビリティについてご不明な点がございましたら、お気軽にお問い合わせください。 以下の連絡先にお電話のうえ、次の商品コードをお知らせください。455107P1

    • 予約時に確認メールをお送りします
    • 短毛猫を2匹飼っています(レッスン中は寝室にいます)。猫アレルギーの強い方にはおすすめできません。
    • こちらはプライベートツアー/アクティビティです。 お客様のグループのみが参加されます

    • 開始日の24時間前までにキャンセルされた場合、全額返金の対象となります。

    このツアーに関する質問がある場合や予約のサポートが必要な場合は、お気軽にお問い合わせください。 以下の連絡先にお電話のうえ、次の商品コードをお知らせください。455107P1

    最安値:
    ¥12,000
    大人1名あたり(価格はグループの人数により異なります)
    日付と人数を選択

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    5.0
    バブル評価 5 段階中 5.08件の口コミ
    とても良い
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    chrislee
    香港, 中国2件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年12月 • 友達
    I had no cooking experience at all, but this class was so easy to follow! Ms. Satoko, the teacher, gave very clear and simple instructions that made everything fun and stress-free. By the end of the class, I could make real Japanese sweets all by myself, and I felt so proud and happy about it!

    The class size was small, so Ms. Satoko gave each of us plenty of personal attention. She was also super thoughtful and helped take photos and videos for me whenever my hands were busy, so I could have great memories of the experience.

    I really wish I had more time in Japan to join one of her certificate courses. If you’re visiting Japan and want to try something cultural and fun, this class is absolutely perfect! 🍡🎉
    投稿日:2024年12月24日
    この口コミはTripadvisor LLCのものではなく、メンバー個人の主観的な意見です。 トリップアドバイザーでは、投稿された口コミの確認を行っています。
    Hi Chris-san, thank you for your cheerful message. I`m so delighted that you enjoyed my lesson so much! You two did great job despite of your first try. I recommend you to take the certificate course! Please enjoy making and eating Japanese Wagashi with matcha in UK! Happy Christmas :)
    投稿日:2024年12月24日
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    Lisa M
    2件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年11月 • ファミリー
    Satoko-San was a wonderful teacher and a welcoming host :) We had a great time learning about the customs and how to make so many types of mochi. This is one of the most memorable experiences of our trip.
    投稿日:2024年12月1日
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    Thank you so much for coming to my class. I felt happy to see you and your mum making lots of jokes during lessons! You reminded my mum. Enjoy making Mochi in NY, too.
    投稿日:2024年12月1日
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    Alessandro E
    1件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    I attended the Mochi-Nerikiri class, and it was a fantastic experience. There were only two of us, which created a very personal and pleasant atmosphere. The teacher was extremely friendly and spoke excellent English, which not only made it easier to understand, but also made interesting conversations possible. Thanks to their patient guidance, our Nerikiri works became truly beautiful – like small works of art that wouldn’t seem out of place in a Japanese candy store.

    The course was very varied and educational; we learned different tools and techniques to create these artful sweets. In the end we were even able to take home our homemade Nerikiri. Overall, it was a wonderful experience that I can warmly recommend to anyone interested in Japanese sweets and culture.
    投稿日:2024年11月9日
    この口コミはTripadvisor LLCのものではなく、メンバー個人の主観的な意見です。 トリップアドバイザーでは、投稿された口コミの確認を行っています。
    上記の英訳:I attended a Mochi Nerikiri course, and it was a fantastic experience. There were only two of us, which created a very personal and pleasant atmosphere. The instructor was extremely friendly and spoke excellent English, which not only made understanding easier but also allowed for interesting conversations. Thanks to her patient guidance, our Nerikiri creations turned out beautifully – like little works of art that wouldn’t be out of place in a Japanese sweets shop. The course was varied and educational; we learned about different tools and techniques to create these artistic sweets. At the end, we were even able to take our handmade Nerikiri home with us. Overall, it was a wonderful experience that I highly recommend to anyone interested in Japanese sweets and culture. 返信:Thank you for your wonderful feedback! We’re thrilled you enjoyed my lesson and appreciated the personal friendly atmosphere. It’s fantastic to hear that you felt the class enjoyable and informative. I hope your beautiful Nerikiri creations bring back fond memories, and I look forward to welcoming you again in the future! Thank you for coming!
    投稿日:2024年11月11日
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    rhemravilo
    ケソン シティ, フィリピン1件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年10月
    The Mochi and Neriki making working was great. Teacher Satoko san was excellent in her craft and able to easily share her expertise to me. Communication Barrier was not an issue because she clearly explained and taught me in English. Highly recommended to those people who would like to learn how to make this sweet and delicious delicacies. Arigatou Gozamasu, Matane! :-)
    投稿日:2024年10月20日
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    Hi Rhem-san! Thank you for your wonderful message. I was so happy that you enjoyed making and tasting Mochi and Nerikiri Wagashi with me. You did really well though it was your first time. Please try to make Strawberry Daifuku at your cafe, too. ! Thank you again for choosing my lesson! See you soon at my another Wagashi lesson!
    投稿日:2024年10月20日
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    skyrabbit
    シンガポール, シンガポール12件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年5月 • ファミリー
    I’ve enjoyed matcha with wagashi nerikiri, the delicate sweets that they are often served with, at a few gardens in Japan. I was curious how they were made so I signed up for this class together with my sister.

    Satoko-san, provides clear directions to her home in the Tokyo suburbs. The class begins with an overview of the history of mochi and nerikiri followed by hands on mochi making from scratch. For nerikiri, Satoko-san had prepared the white bean paste filling and nerikiri dough in advance. It’s a rather time consuming process. She taught us how to wrap the filling in dough and use the triangle stick to create a cute hydrangea and leaf with ladybug design. At the end we enjoyed swishing our own matcha and eating our creations.

    Satoko-san is a lovely host and teacher and shared helpful information on where to get supplies for wagashi. My sister, who doesn’t cook much, enjoyed the class a lot and we enjoyed getting to know the two other lovely travellers that day. Satoko-san was very generous with her time and helped us all figure out how to get to our next destination.

    When I returned home to Singapore I had no problem replicating the dango mochi as I could recall the correct texture from the hands-on part of the class. I have yet to try the strawberry daikfuku. I was inspired to try making nerikiri too, but found that more challenging as I had to watch several videos to understand how to make it on a stove top. The recipe links provided in the class give instructions for using a microwave. However, after some research and trial and error, I managed to make something similar and even had a fun day making wagashi with a friend. Now, she’s going to get the supplies to try it on her own!

    So all in all, this class was a great inspiration to kick off my Wagashi journey. Thank you Satoko-san for your warm hospitality, patience and advice!
    投稿日:2024年6月14日
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    Thank you for writing the review! I am so grateful for all the specific advice to improve my lessons. Your advice is so precious. It's the best moment to hear that the guests recreate our recipe after going back home! I am truly delighted that you are enjoying making nerikiri with friends. Keep in touch!
    投稿日:2024年6月16日
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    William C
    ニューヨーク シティ, ニューヨーク州4件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年4月 • ファミリー
    Satoko's mochi and nerikiri wagashi making class was one of the best things we did in Tokyo. The class is in her house, in an interesting typical residential neighborhood, that you otherwise might not see. Satoko is an excellent teacher and while making sweets we learned a lot about Japanese life and culture. You see mochi and nerikiri wagashi all over Japan, so it's wonderful to know how they're made and the symbolism behind their design. Satoko has lived in several countries so speaks excellent English and we were able to have an interesting discussion with her and really learn about the country. And afterwards you get to eat what you've made!
    Highly recommended.
    投稿日:2024年5月16日
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    Thank you for coming to my Wagashi class and amazing review. I also enjoyed cooking and chatting especially about Japanese foods with you. Hope to see you soon again in Japan! Satoko
    投稿日:2024年5月20日
    この回答はTripadvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

    Megan Y
    1件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年3月 • ファミリー
    The class was so fun! Ogawa sensei was a great instructor—very kind, patient, and organized. She explained everything in a way that was easy to follow and understand; I learned a lot about wagashi and Japanese culture. After the lesson, she even had a cute setup to take photos of the finished sweets.
    投稿日:2024年4月14日
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    Hi Megan! Thank you so much for your thoughtful review! I'm so happy to hear that you liked my lesson so much. Honestly you did quite well! Amazing! I was so happy to be a part of your trip to Japan. Next time to meet you at Wagashi lesson in Hawaii!
    投稿日:2024年4月16日
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    SJHenderson
    キャンベラ, オーストラリア2件の投稿
    バブル評価 5 段階中 5.0
    2024年1月 • カップル・夫婦
    I completed the mochi class taught by Satoko Ogawa at the anktopia WAGASHI School in January. It was an excellent experience, taught by a professional who is passionate about making mochi. The class begins with an introduction about the history and cultural background of mochi making and their use, which was fascinating. From there it is hands on, learning the various steps in making mochi.

    Satoko-san was patient, knowledgeable and personable, throughout the process. Learning how to make different styles of mochi was especially enjoyable, seeing how different ingredients or amounts of ingredients can transform the taste and texture. Satoko-san speaks excellent English and even though I speak some Japanese, which was helpful, it was not necessary for the course. At the end of the lesson you can take photos with the mochi you have made and of course eat them alongside some tea. It was such a beautiful and memorable experience.

    I thoroughly recommend taking the mochi class and any of the classes taught by Satoko-san.
    投稿日:2024年1月27日
    この口コミはTripadvisor LLCのものではなく、メンバー個人の主観的な意見です。 トリップアドバイザーでは、投稿された口コミの確認を行っています。
    Hi Simon-san! Thank you very much for your great review. I also had lots of fun making and talking about Japanese Mochi with you. I found that you and your lovely partner are real Japanese Mochi and food lover!! Enjoy the rest of your staying in Japan and cook together if there is another chance. Looking forward to see your photos of Mochi for your mum! Satoko
    投稿日:2024年2月2日
    この回答はTripadvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

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