ツアー&チケット

パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフ、提供元:Le Foodist

パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフ

パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフ
5
事前に予約する
大人1名あたり
¥13,547
7日前までキャンセル料無料
ツアーの概要
所要時間:
3 時間
新型コロナウイルス関連安全対策を実施
グループの人数:
6
近くに公共交通機関あり
チケットタイプ:
モバイル版
  • 所要時間:
    3 時間
  • 新型コロナウイルス関連安全対策を実施
  • グループの人数:
    6
  • 近くに公共交通機関あり
  • チケットタイプ:
    モバイル版
ガイド
パリのこの3時間の料理教室でフランスのペストリー制作のテクニックと伝統を学びましょう。インストラクターからのステップバイステップのガイダンスに従って、チョコレートペーストリーとシャンティリークリームを作りましょう。オーブンの上昇を確実にし、ペストリーにクリームパイピングなどのマスターキースキル。あなた自身のチョコレートéclairsとクリームパフを作る、彼らは紅茶やコーヒーのカップ上でそれらをお楽しみください。フランスのペストリーの世界からの面白い話を聞き、8名限定の小グループツアーでインストラクターの個人的な注意を払いましょう。
出発前にチェック
  • 飛行時間: 3時間
  • モバイルチケット受付可
  • 予約後すぐの確認
キャンセルポリシー
  • 出発予定日の7日前までにキャンセルした場合、キャンセル料は発生しません。
  • 出発予定日の2日前以内にキャンセルした場合、100%のキャンセル料金をお支払いいただきます。
  • 予定出発日の3〜6日前までにキャンセルした場合、50%のキャンセル料金をお支払いいただきます。
対応言語
英語
詳細情報
  • パリで開催されるこの3時間の料理教室で、フランスのペストリー作りの技術と伝統を学びましょう。インストラクターからのステップバイステップのガイダンスに従って、シューペストリーとシャンティリークリームを作ります。オーブンで均一に上昇するようにしたり、ペストリーにクリームをパイピングするなどの重要なスキルを習得します。自分だけのチョコレートエクレアとシュークリームを作って、お茶やコーヒーを飲みながら楽しんでください。フランスのペストリーの世界からの面白い話を聞いて、8人に限定されたこの小グループツアーでインストラクターからの個人的な注意を楽しんでください。
出発前にチェック
  • 飛行時間: 3時間
  • モバイルチケット受付可
  • 予約後すぐの確認
対応言語
英語
キャンセルポリシー
  • 出発予定日の7日前までにキャンセルした場合、キャンセル料は発生しません。
  • 出発予定日の2日前以内にキャンセルした場合、100%のキャンセル料金をお支払いいただきます。
  • 予定出発日の3〜6日前までにキャンセルした場合、50%のキャンセル料金をお支払いいただきます。
詳細情報
  • パリで開催されるこの3時間の料理教室で、フランスのペストリー作りの技術と伝統を学びましょう。インストラクターからのステップバイステップのガイダンスに従って、シューペストリーとシャンティリークリームを作ります。オーブンで均一に上昇するようにしたり、ペストリーにクリームをパイピングするなどの重要なスキルを習得します。自分だけのチョコレートエクレアとシュークリームを作って、お茶やコーヒーを飲みながら楽しんでください。フランスのペストリーの世界からの面白い話を聞いて、8人に限定されたこの小グループツアーでインストラクターからの個人的な注意を楽しんでください。
サポートが必要な場合
以下の連絡先にお電話のうえ、次のコードをお伝えください。 9820ECLAIR
電話する:+1 855 275 5071
重要情報
含まれるもの
  • 必要な装備と服装の使用
  • 5〜6個のチョコレートイクレアまたはクリームパフのテイクアウトボックス
  • コーヒー、紅茶またはフルーツジュース
  • 英語レシピの電子コピー
含まれないもの
  • チップ
時間
3 時間
出発の詳細
  • Le Foodist Paris Cooking Classes Wine Tasting Food Tour, 59 Rue du Cardinal Lemoine, 75005 Paris, France 道順:最寄りの地下鉄駅:カルディナルルモワン(10号線)とジュシュー(7号線と10号線)
追加情報
  • 予約時に確認メールをお送りします
  • このツアーの最低年齢は12歳です
  • 無伴奏の子供は受け入れられません
  • 車いす非対応
  • 近くに公共交通機関あり
  • この体験には、最少催行人数が設定されています。 最少催行人数が揃わずキャンセルとなった場合は、別の日程/体験での参加または全額返金の対象となります
  • このツアー/アクティビティの最大催行人数は6名です
含まれるもの
  • 必要な装備と服装の使用
  • 5〜6個のチョコレートイクレアまたはクリームパフのテイクアウトボックス
  • コーヒー、紅茶またはフルーツジュース
  • 英語レシピの電子コピー
含まれないもの
  • チップ
出発の詳細
  • Le Foodist Paris Cooking Classes Wine Tasting Food Tour, 59 Rue du Cardinal Lemoine, 75005 Paris, France 道順:最寄りの地下鉄駅:カルディナルルモワン(10号線)とジュシュー(7号線と10号線)
時間
3 時間
解散場所などの詳細
  • 出発地点に戻って解散
追加情報
  • 予約時に確認メールをお送りします
  • このツアーの最低年齢は12歳です
  • 無伴奏の子供は受け入れられません
  • 車いす非対応
  • 近くに公共交通機関あり
  • この体験には、最少催行人数が設定されています。 最少催行人数が揃わずキャンセルとなった場合は、別の日程/体験での参加または全額返金の対象となります
  • このツアー/アクティビティの最大催行人数は6名です
新型コロナウイルス感染症(COVID-19)への取り組み
最終更新:2021年9月9日
パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフからの注意事項
About staff: all our staff has been vaccinated twice. About travelers: as per French Health Pass requirements which means either vaccinated twice (>one week ago) or negative PCR or Antigen test less than 72 hours old. About the experience: masks during class; no mask during tastings
店舗が実施している安全対策
  • 症状のあるスタッフ向けの有給在宅ポリシー
  • 用具/機材は使用後に消毒
  • ガイドは定期的な手洗いが必須
投稿コンテンツ
店舗が実施している安全対策
  • 症状のあるスタッフ向けの有給在宅ポリシー
  • 用具/機材は使用後に消毒
  • ガイドは定期的な手洗いが必須
  • 公共エリアでは旅行者のマスク着用が必須
  • 参加者とスタッフ用の手指消毒液が利用可能
  • 参加者にマスクを提供
  • 公共エリアではガイドのマスク着用が必須

5.0
14件の口コミ
とても良い
12
良い
2
普通
0
悪い
0
とても悪い
0

S.S
1件の投稿
2020年2月
I attended the "Croissants" baking class once before - It was Great! so I came back for "Chocolate Eclairs" workshop. The place is inviting, clean and cozy. The instructor is professional, kind and gave us tips for good and varied preparation. To finish off we were honored by the fresh Eclairs that we prepared with coffee / tea and afterwards we received boxes full of Eclairs to take with us. When my kids tried those Eclairs they loved it! A fun and recommended experience : - )
投稿日:2020年2月11日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour Sho123456789, thank you for trusting us twice and your great review of your experience at Le Foodist. From the place, to the instruction through the teatime, and leaving with a box full of your creations to share, I am really happy you enjoyed it all. Many thanks for the recommendation :-) Fred
投稿日:2020年2月16日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

jmayfield2017
コチュラ, テキサス州10件の投稿
2019年12月 • カップル・夫婦
Our class in baking eclairs and cream puffs was expertly led by our chef, Guillaume. He was patient, helpful, and thorough in coaching us to bake French pastries. The company of our classmate and setting were delightful too. Plus we got to eat our delicious work. Highly recommended!
投稿日:2019年12月29日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour jmayfield2017, thank you for your helpful review of your remarkable experience with Guillaume learning how to make French pastries. And I am very happy you enjoyed the seeting too. Last but not least, many merci for the high recommendation! Fred
投稿日:2019年12月29日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

jackiemayfield
コチュラ, テキサス州6件の投稿
2019年12月 • カップル・夫婦
I highly recommend this cooking adventure. Our class was very small with a highly skilled, attentive instructor. Plus you can meet other like minded students. Lots of fun with delicious results.
投稿日:2019年12月22日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour jackiemayfield, thank you for your wonderful and to the point high recommendation of your experience at Le Foodist! Cheers Fred
投稿日:2019年12月23日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

Odessa B
3件の投稿
2019年11月
Baking has always been a hobby as far as I can remember. I have always wanted to take a baking class in Paris and finally fulfilled my bucket list items when I signed up for the Chocolate Eclairs & Cream Puffs class. It was lovely on all aspects! The space is cozy, decorated wonderfully incorporating all aspects of warmth and France into one. Amanda was amazing, her instruction, attentiveness, and ability to walk us through each and every step and explain the "why" behind the technique. I highly recommend Le Foodist! I would definitely go back for more classes when I return to Paris. Thank you, again...Amanda. You've definitely inspired me to pursue more French baking and more experimenting with recipes!
投稿日:2019年12月1日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour odessab1708, it is a true delight to read how much you enjoyed everything about your experience learning how to make chocolate eclairs with Amanda - I certainly hope we will get the opportunity to welcome you again for more classes, and that you will get to experiment a lot in baking. Merci beaucoup! Fred
投稿日:2019年12月2日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

cliu
バンクーバー, カナダ6,239件の投稿
2019年9月
This is my first time taking a cooking class from Le Foodists--eclairs and profiteroles from 3pm to 6pm.
What I enjoyed:
1. Our instructor, Guillaume, was an excellent instructor -- giving clear instructions, providing ample of demos, spoke very good English, very patient, funny, and answered all questions without being annoyed. I just adored his accent!--so sexy...lol...
2. The eclairs and profiteroles all turned out beautifully and very delicious and there were plenty for us to eat and bring home. I had a big lunch so I could only eat one profiterole with whip cream so I saved my share to bring home along with the ones our instructor had packed for us. Guillaume was very good in sharing all the little tips of what "not" to do in order to have successful pastries...those tips were very invaluable.
3. The ambiance of the cooking school is very nice...cool with air conditioning, brightly lit, new looking, and very clean.
4. We were able to enjoy our baked goods at a table with our classmates along with a cup of coffee.
5. The location was easy to find...only a 10 minute walk from Notre Dame or easily accessible by metro Cardinal Lemoine or Bus #47.

What could be better:
1. There were only 4 in our class and we were paired up into 2s. Even with a full class of 8 students, they still would pair us up. For me, I would have prefered to have done it "individually" so that I would have enough practice. By sharing with a partner, you always have to ensure you do not hog up the experience and sometimes, one person ends up doing more. For me, "you do it, you remember" so I would have preferred to have done more myself and not have a partner.
2. It would be great if our instructor can have his own piping bag to demo instead of using ours so that, again, there is more opportunity for the students to "do it" ourselves.
3. I appreciate the school sending us the recipes 24 to 48 hours later but I think I would prefer an actual paper copy with us to bring home and have this copy with us during the entire time while we cooked so we can refer to it ourselves in order to remember what we had done.
4. Without having the paper copy infront of us or with us on the phone there, it is hard to know if those little helpful "tips" have been written for us these tips are so important.

I enjoyed my 3 hours but I did not get to do "hands on" as much as I would have liked and to me, that is everything.
投稿日:2019年9月14日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour cliu, thank you for your detailed review of your experience learning how to make eclairs and profiteroles at Le Foodist with Guillaume. I am glad the instruction, location, ambience of the place, the eclairs themselves and our teatime session met with your full approval. In particular the teatime experience at the end of the class which I am told we are the only ones to offer in Paris for such an experience. Thank you as well for indicating what would have better for you. Having done this for many years years now, we have thought through and even experimented with all your suggestions, so it is based on experience that I will provide you my feedback: 1 & 2. Indeed during our pastry or baking classes, people work in pairs - like in any such pastry or baking classes offered in Paris. Which obviously is perfectly suited by couples, parent/child experiences, etc... But more imprtantly considering the quantity of equipment we use, it just would just not make any sense to do it any other way (one kitchen aid per person, really??). But obvioulsy it does not affect how much each individual does, as the quantities are just doubled from what any individual would do if they worked on their own. So we just have small economies of scale on equipment as a result. And just to clarify, each person leaves with a box full of their creations, so the quantity is not and has never been an issue (except maybe we make too much, I guess ...). 3 & 4. When we started givng those classes, we gave printed recipes. There were two issues with this: a. people often forgot them, and then asked us to send the recipes via email. b. more importantly we found that some people could not help but read the recipes instead of following the Chef's instructions, tips and tricks. Which ended up getting the chef to repeat what she/he was explaining to those very people who read instead of listening. And often this affected the results. Everybody is different of course, but based on these multiple experiences we decided that it was much better to have people exchange with the Chef, listen to tips and tricks and make notes/videos/photos of anything relevant rather than "read a recipe". And it is probably better for the environment. But to your point, indeed our recipes are just recipes and not a cookbook; so they are not a list of tips and tricks and are not substitute for a class when the instructor explains why we do what we do, what we should look for at critical steps of cooking, etc... this in our mind is what differentiates a class from a recipe. Thank you again for your review Cheers Fred
投稿日:2019年9月16日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

Elsie W
9件の投稿
2019年6月 • ファミリー
This was a professional class with amazing, friendly instructors that somehow got a bunch of mediocre bakers to produce some beautifully scrumptious chocolat éclairs. I would give them 100 stars, but unfortunately I can only do 5.
My parents dropped off my sister and I to do this cooking class tired and grumpy, but we came back with overstuffed stomachs and huge smiles. They had a comfortable waiting room where my parents could sit and one of the other chefs talked to them for a while, and everybody was extremely friendly. I feel like I learned a lot but also had a ton of fun. Definitely recommended!!
投稿日:2019年6月24日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour Tillybean173, We are so happy to settle for 5 stars, but thank you for the 100!!! Knowing that you left with smiles warms my heart, and I am glad you enjoyed the setting as much as the food you cooked - and that you enjoyed our company too. So did we (enjoy your company that is)!! Merci for the definite recommendation and à la prochaine! Fred
投稿日:2019年6月27日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

Charlotte4761
シルバニア, オハイオ州11件の投稿
2019年5月 • 友達
Our instructor was Frederick. We had a great time learning to make creampuffs and eclairs. We learned how to make the dough from scratch and learned how to pipe the cream into the creampuffs and the eclairs. We made the pastries from start to finish. Frederick made the experience fun and enjoyable. We got to eat our finished product and had plenty left to take back to our hotel. I would definitely recommend this class.
投稿日:2019年6月2日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour Charlotte4761, thank you for this nice review of your experience learning how to make cream puffs and éclairs under Frederick's guidance and instruction. Indeed at the end of our classes you always get to eat what you prepared - before leaving with boxes full of your creations when coming for a pastry or baking class. Many merci for the definite recommendation! Fred
投稿日:2019年7月20日
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NYCDee29
スタテン アイランド, ニューヨーク州36件の投稿
2019年3月 • ファミリー
My 16-year-old niece and I took this class with Anne and it was the highlight of our trip to Paris! We had so many laughs and will remember this experience always. It turned out that we were the only 2 who signed up this particular evening and Le Foodist still let the class run, which was so kind of them. We had individual attention and learned so much about technique and ended up with almost 30 delicious cream puffs and eclairs. Anne was so welcoming and kind and had a lot of patience with us. Le Foodist is a wonderful place full of friendly staff, lovely decor, clean and incredibly wonderful teachers! I highly recommend this experience and will definitely do another class next time I'm in Paris. Merci beaucoup Anne :)
投稿日:2019年4月6日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour NYCDee29, I am glad you enjoyed what turned out to be a private experience at Le Foodist, learning how to make cream puffs and eclairs. And thank you for your compliments to Anne, as well as the location and rest of the people you met. Very nice of you. Merci beaucoup and we look forward to having you back! Fred
投稿日:2019年7月20日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

Yazzop
マーファ, マルタ33件の投稿
2018年11月 • カップル・夫婦
My husband and I spontaneously booked this class on a trip to Paris and we LOVED it. We were with another 4 people and learnt so much, the vibe was so authentic, welcoming and FRENCH! Everybody spoke good English and the setup is fantastic. We returned to Malta and made the recipes (which they send you by email) for our friends. Also email support was fantastic in solving issues (Thank you Fred). Our teacher was a lovely French lady with short pixie hair but unfortunately I cannot remember her name, she was super. Once you finish your class you have tea altogether and they give you take away bags with your creations for home - so sweet! Next time we will be in Paris we will book the Macaroon class. Well done - awesome experience!
投稿日:2019年1月22日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour Yazzopardi, thank you for your review of your experience - during and after the class ;) I am glad you LOVED our FRENCH attitude - and that you enjoyed your experience with your Chef (it could be Florence or Anne). And I glad you enjoyed your teatime experience after the class as well! We can't wait to have you back. Awesome review: Thank you very much Fred
投稿日:2019年1月23日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

kadambarikadam
Mumbai, Maharashtra, India30件の投稿
2018年9月 • 一人
Perfect place to learn french desserts and have a good tea time. The couple sweet and very warm in their approach. The class is very informative. And working step by step to make dessert is very helpful
投稿日:2018年10月3日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。
Bonjour kadambarikadam, thank you for your review Fred
投稿日:2018年10月10日
この回答はTripAdvisor LLCのものではなく、施設管理者の主観的な意見です。

14件中110件の結果を表示中
催行会社について

このツアー催行会社に関する口コミをご確認ください。

提供: Le Foodist
ゆかり 田
ゆかり 田
00
丁寧なレッスン
1つ1つの工程を、とても丁寧に説明して教えてくれました。初めて作りましたが、きちんと出来上がって感動しました!また、二人一組のペアでの作業でしたが、初対面の方とも上手く協力できて、それもまた楽しかったです❗
BoardingPass366120
BoardingPass366120
00
楽しく学べました
シェフのFredは気さくで、フランス料理の基本を丁寧に教えてくれました。キッチンもきれいで、料理しやすかったです。
Yuko K
Yuko K
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英語ができれば是非!ワインのクラス
ワインとチーズのペアリングクラスをとりました。英語講師のステファン先生 知識深く説明も上手 ワイン5杯(最後はサプライズ)とマッチするチーズ ハムにパンでお昼ご飯としても十分 笑いもたくさんある素敵なレッスンでまた違うバージョンで
パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフに関するよくある質問

パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフの料金は¥13,630~です。 トリップアドバイザーでパリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフの情報をチェックして予約

パリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフの催行会社はLe Foodistです。 トリップアドバイザーで口コミを読んで、他にもツアーやアクティビティをチェックし、Le Foodistに問い合わせましょう。 トリップアドバイザーでパリ料理教室:チョコレートÉclairsとクリームパフの情報をチェックして予約