海沿いのタオルミーナでピザとカンノーロ作り
4.8
海沿いのタオルミーナでピザとカンノーロ作り
提供:Mulinciana Cooking Class - Taormina
トラベラーズチョイスとは?
トリップアドバイザーは、旅行者から一貫して高評価の口コミを獲得し、かつトリップアドバイザーに掲載されている施設の上位10%にランクインした宿泊施設、観光スポット、およびレストランにトラベラーズチョイスアワードを授与します。
ガイド
タオルミーナとナクソスの海からほんの数歩のところで、シチリアのピザとカノーリの作り方を学ぶ料理教室よりも良いものは何でしょうか?
「シチリアーノ ファミリー」と一緒に、各料理の風味を高め、イタリアとシチリアを世界に有名にする新鮮な地元の食材の使い方を学びます。
シェフ ミモと一緒に、パキーノ トマト、バジル、オレガノ、オリーブ オイルなどの地元の食材を使ったピザや典型的な「ブルスケッタ」の作り方を学びます。
地元の素晴らしいパティシエであるシチリア人の父と一緒に、有名なカノーリを作り、カノーリを世界で最も有名なシチリアのデザートにするウエハースとクリームの準備の秘密を学びます。
また、シチリアでは「キアッキエレ」と呼ばれ、カーニバルで人気の典型的なお菓子「天使の羽」の作り方も学びます。
そして、地中海に面したテーブルに全員が集まり、リモンチェッロの試飲とともに、自分の作った料理を楽しみます。
キャンセル無料 • ツアーやアクティビティ開始の24時間前(現地時間)までにキャンセルした場合、全額が返金されます。
場所だけ予約 • ツアーやチケットの予約を押さえて、フレキシブルに旅行を計画。
最安値保証 • オンラインの他のサイト上でさらにお得な価格が見つかった場合には、その差額をご返金します。
6~100歳、1グループあたり最大15名
所要時間: 3時間 30分
開始時間: 空き状況をチェック
モバイルチケット
ライブガイド:英語, イタリア語
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- ディナー(ピザ、ブルスケッタ、カノーリ、水、ソフトドリンクを含む)
- 材料
- ピザ職人によるレッスン
- パティシエによるレッスン
- リモンチェッロの試飲
- 参加証明書
- プライベート交通
- 調理用エプロン
- すべての税金と手数料
含まれないもの- 余分なアルコール
- 出発場所:
- Piazza San Antonio Abate, Piazza S. Antonio Abate, 98039 Taormina ME, Italyタオルミーナのポルタ・カターニアのアーチ、「サン・アントニオ・アバーテ」教会前で午後6時に集合
終了場所:このアクティビティは、集合場所に戻って終了します。 - 車いす非対応
- ベビーカー対応
- 近くに公共交通機関あり
- 乳幼児用の座席あり
アクセシビリティについてご不明な点がございましたら、お気軽にお問い合わせください。 以下の連絡先にお電話のうえ、次の商品コードをお知らせください。280449P2- 予約時に確認メールをお送りします
- この体験には、最少催行人数が設定されています。 最少催行人数が揃わずキャンセルとなった場合は、別の日程/体験での参加または全額返金の対象となります
- このツアー/アクティビティの最大催行人数は15名です
- 開始日の24時間前までにキャンセルされた場合、全額返金の対象となります。
- このツアーに関する質問がある場合や予約のサポートが必要な場合は、お気軽にお問い合わせください。 以下の連絡先にお電話のうえ、次の商品コードをお知らせください。280449P2
最安値:
¥14,124
大人1名
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MaryK2000
アルトリップ, ドイツ7件の投稿
2025年3月 • カップル・夫婦
We had a lot of fun preparing the pizze and cannoli and learning about some techniques. Our host was great, happy to explain everything
投稿日:2025年3月26日
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January R
7件の投稿
Amazing , Welcoming , personable . A traditional family feel . Coming from a family with many Sicilian traditions , I felt at home like in my own mamma's kitchen . I can not say enough . We felt at home . So much education on pizza making we were desperate to learn ,as we had a personal interest in making the perfect wood burning oven pizza . Im a sucker for family and tradition and you will definitely find that here . Best cooking class I've been to yet .
投稿日:2024年10月18日
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David R
1件の投稿
2024年10月 • カップル・夫婦
Wonderful experience. Family business. Class is organized and simple. We have pizza oven at home (Brickwood ovens Mattone Braille) and learned more in one day than 2 summers of experimentation. Dough from scratch. Camille from scratch. Mamma was wonderful touch. Our family loves cooking classes. Highly recommend this class.
投稿日:2024年10月16日
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Sal C
クリフトン, ニュージャージー州1件の投稿
2024年10月 • ファミリー
Thank you so much for allowing us into the sicillano family kitchen
It was an honor and a pleasure to be with you, mamma and your son as we made pizza and cannoli
It was an honor and a pleasure to be with you, mamma and your son as we made pizza and cannoli
投稿日:2024年10月6日
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Kim L
6件の投稿
It was a fun experience learning to make the pizza dough and the entire process of mixing it, kneeding it, letting it set, and then preparing it for baking. We enjoyed the wine, food, company and the hosts.
投稿日:2024年10月1日
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SY Gatto
バート・シェーンボルン, ドイツ29件の投稿
Funtastic experience in making and eating best selfmade pizza and cannoli. Chef Mimmo rocks and shares a lot of details while instructions to everyone in our group
投稿日:2024年9月14日
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Allison G
1件の投稿
2024年7月 • ファミリー
My daughter and I had a pizza and canolli cooking class with Mimmo and his mom helped too. We had a lot of fun too, even met other people from Denmark. The location of the class is at Mimma’s family restaurant on the Sea, so we had a great view too. There was plenty of water, we had fresh appetizers waiting for us at the table while we cooked. We had wine with our dinner which was the pizza we made, and cannoli’s for dessert with the toppings of our choice. The meeting point was conveniently located at the piazza and we were picked up and returned in an air-conditioned luxury taxi. When dinner was finished, we had a few extra minutes to walk along the Sea until the taxi arrived. We had a great time, in total from pick up to finish, was 3 hours. I will definitely recommend Mimmo’s class.
投稿日:2024年7月25日
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sarah515pink
ノースアンプトン, イギリス8件の投稿
Treated like a VIP, chef was very welcoming and informative, all staff very friendly and attentive. We all ( me, husband and daughters aged 9 and 12) enjoyed making our pizzas and canolli, and the outcone was superb!
Point of note the location of the class is actually in Naxos, not Taormina.... so if you're already in Naxos and dont want or need to go to Taomina, contact the chef ( we chatted on WhatsApp very easily) and arrange a more convenient location to meet or be collected from and taken to.... also don't eat all your pizza..... the canolli goes soggy after just 12 hours and they are sooo good you'll want to eat them fresh....honestly, it will be the best pizza and canolli you've ever tasted!! And you'll have made them!!
Point of note the location of the class is actually in Naxos, not Taormina.... so if you're already in Naxos and dont want or need to go to Taomina, contact the chef ( we chatted on WhatsApp very easily) and arrange a more convenient location to meet or be collected from and taken to.... also don't eat all your pizza..... the canolli goes soggy after just 12 hours and they are sooo good you'll want to eat them fresh....honestly, it will be the best pizza and canolli you've ever tasted!! And you'll have made them!!
投稿日:2024年7月23日
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Justin
バーミンガム, ミシガン州1件の投稿
Great experience! We had a great time learning about how to make pizzas and cannolis with chef Mimmo and his mom. Hands on was great where we made cannolis from scratch as well as pizzas. We had a small group of 7 of us which was perfect to cook and meet new friends! Highly recommend!!!
投稿日:2024年7月22日
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Robert L
2件の投稿
2024年6月 • ファミリー
This became a memory for the whole family. Happy and inspiring in this wonderful family restaurant. Chef Mimmo and family and staff made the evening a great experience.
投稿日:2024年6月22日
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afryer1974
リバティ・タウンシップ, オハイオ州
Any chance a day time class will be added? We are coming in on a cruise ship and are in port 8:00AM- 6 PM. Group of 4. I don't see any other opportunities like this and it would be perfect! Friday, May 30, 2025
投稿日:2024年8月11日
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*売り切れ必至: Viatorの予約データおよび催行会社からの過去30日間の情報より、この体験はトリップアドバイザーグループのViatorで売り切れとなることが見込まれます。