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奈良県猿沢ビジターセンター&イン

〒630-8361 奈良県奈良市池之町 3
0742-81-7461
公⁠式⁠サ⁠イ⁠ト
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口コミのハイライト
アットホームな雰囲気でロケーションも抜群

修仁会(お水取り)を観ようと、ツインの部屋を予約しました。シンプルな造りですが、綺麗で清潔、部屋は十分な広さが有り、コスパが良いと思います。ソファー、荷物置き台も設置されていました。海外からの宿泊客も... 続きを読む

2018/03/11に投稿しました
ジャスミン208
,
横浜
奈良のような国際的観光都市には このような施設が更に増加すれば良いのですが

日本政府観光局が認定する外国人観光案内所としての認定最高ランク[カテゴリー3(奈良県内でカテゴリー3対応は 奈良県内16ケ所の外国人観光案内所中2箇所のみ、こちらと奈良市総合観光案内所〔旧JR奈良... 続きを読む

2018/02/13に投稿しました
たぬきおやじ
,
東京23区, 東京都
239 件すべての口コミを読む
地図
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概要
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奈良探訪の始まりは、Nara Visitor Center 世界遺産に囲まれた閑静なエリアにある観光案内所Nara Visitor Centerでは、海外からの観光客にはうれしいサービスのほか、楽しいイベントが連日開催中。吉野・明日香という、日本のエッセンスをさらに深く感じることのできる2エリアへの無料バス運行は特に見逃せない。
  • とても良い85%
  • 良い13%
  • 普通2%
  • 悪い0%
  • とても悪い0%
営業中
営業時間
本日の営業時間: 8:00 - 21:00
平均滞在期間: 1 時間未満
場所
〒630-8361 奈良県奈良市池之町 3
お問い合わせ
公⁠式⁠サ⁠イ⁠ト
0742-81-7461
旅行者の評価
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口コミ 17 件中 110

口コミを投稿:2018年3月11日

修仁会(お水取り)を観ようと、ツインの部屋を予約しました。シンプルな造りですが、綺麗で清潔、部屋は十分な広さが有り、コスパが良いと思います。ソファー、荷物置き台も設置されていました。海外からの宿泊客も多く、壁等への展示物は日本人でも結構楽しめます。折り紙教室もやっていま...さらに表示

5  役に立った
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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNara Visior Cen... Sさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2018年3月24日に返信済み

ジャスミン208様 過日は奈良県猿沢インをご利用頂きまして、誠にありがとうございます。修二会は如何でしたでしょうか。 この度はトリップアドバイザーへレビューをお寄せ頂き、感謝いたします。 当館の観光案内所は奈良県が運営するインバウンド向けの情報発信基地となっており、多...さらに表示

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口コミを投稿:2018年2月13日

日本政府観光局が認定する外国人観光案内所としての認定最高ランク[カテゴリー3(奈良県内でカテゴリー3対応は 奈良県内16ケ所の外国人観光案内所中2箇所のみ、こちらと奈良市総合観光案内所〔旧JR奈良駅構内〕)]です。 旧JR奈良駅構内にある奈良市総合観光案内所以上に ...さらに表示

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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNara Visior Cen... Sさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2018年2月17日に返信済み

たぬきおやじ 様 過日は奈良県猿沢インをご訪問頂きまして、誠にありがとうございます。 また、この度はトリップアドバイザーへ詳細なレビューをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 我々は増加する外国人観光客に対し、心のこもったコミュニケーションを通じて、奈...さらに表示

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口コミを投稿:2017年12月28日

猿沢野池の直ぐそばでロケーションが良かったです。外国人の宿泊客が多くいました。近くには商店街等、食事をするにも便利で良かったです。部屋にはシャワーが付いていますが大きなお風呂もあるので,そちらを利用しました。 2泊しましたが、清潔で快適に過ごせました。ただ車で行ったの...さらに表示

1  役に立った
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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNara Visior Cen... Sさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2017年12月31日に返信済み

Akemi F 様 この度は奈良県猿沢インをご利用頂きありがとうございます。 また、トリップアドバイザーへ貴重なコメントをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 Akemi F 様のご指摘の通り、当館は宿泊者用駐車場をご用意しておりませんので、近隣の有料...さらに表示

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口コミを投稿:2017年12月19日 モバイル経由

猿沢池や五重塔が見える広場は一角、二階にあります。 奈良県全体の観光地についてカバーしているそう。 折り紙や習字の体験が無料で出来、外国人観光客に喜ばれる施設。奈良県庁による運営。奈良の名産品も展示販売されています。 日本人はちょっと入りにくいかも。さらに表示

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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNara Visior Cen... Sさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2017年12月31日に返信済み

ビア様 過日は奈良県猿沢インをご訪問頂きまして、誠にありがとうございます。 また、この度はトリップアドバイザーへ貴重なコメントをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 当館は主に、急増する外国人観光客への観光案内やイベントを行っておりますが、日本の方々に...さらに表示

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口コミを投稿:2017年12月17日 モバイル経由

猿沢インと共に利用しました。 案内に中国語や英語がありますが、 日本語もありますので、日本人でも泊まれます。 朝食はありませんが、泊まるだけや、安くしたい場合にはオススメします。さらに表示

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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNara Visior Cen... Sさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2017年12月31日に返信済み

Akira K 様 過日は奈良県猿沢インをご利用頂きまして、誠にありがとうございます。 また、この度はトリップアドバイザーへ高評価のレビューをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 Akira K 様の貴重なコメントを励みに、スタッフ一同、更なる努力とサ...さらに表示

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口コミを投稿:2017年11月16日

私はこのビジターセンターの近くに住んでいます。 休みの日、散歩のついでにふらふらっと立ち寄り2階に上がって 展示してあるものやハンドアウトなどを見たりするだけでも意外に 楽しいですよ。さらに表示

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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNara Visior Cen... Sさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2017年12月1日に返信済み

naohisas2017 様 平素より奈良県猿沢インをご訪問頂きまして、誠にありがとうございます。 また、この度はトリップアドバイザーへレビューをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 我々は単なる観光情報の提供に終始せず、日本の文化的体験や、心のこもっ...さらに表示

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口コミを投稿:2017年9月1日 モバイル経由

2泊しました。観光に大変便利な場所で、早朝に出掛けたいときも、途中荷物を置きたいなというときも便利でした。海外の方向けなので、ほとんどの説明は英語で書かれています。観光メインで夜寝るだけという方には十分です。

3  役に立った
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口コミを投稿:2017年5月3日

前日予約でしたが、平日だったので部屋が空いていました。 値段が安くて心配していましたが、3か月前にオープンしたとかで、部屋はきれいで快適でした。 部屋からは興福寺の五重塔が見えてテンションが上がります。 ビジターセンターの地下にはコンビニもあって便利です。さらに表示

2  役に立った
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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNARAVisitorCenterInnさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2017年5月9日に返信済み

miyomiyo2015様 過日は奈良県猿沢インをご訪問頂きまして、誠にありがとうございます。 また、この度はトリップアドバイザーへレビューをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 当館にはレストラン等の飲食施設は付帯しておりませんが、コメントを頂戴しま...さらに表示

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口コミを投稿:2017年3月19日

1階はコンビニで2階にビジターセンターがあります。 外国人観光客向けに色々な情報を提供してくれます。 入った瞬間「Welcome to NARA」と大きな声でお出迎え。 日程によって色々なイベントやツアーがあります。カナダ人の友人は大喜びでした。さらに表示

1  役に立った
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奈良県猿沢ビジターセンター&インのNARAVisitorCenterInnさん(お客様担当マネージャー)がこの口コミに回答しました2017年3月25日に返信済み

okgeos様 過日は奈良県猿沢インをご訪問頂きまして、誠にありがとうございます。 また、この度はトリップアドバイザーへレビューをお寄せ頂きましたことに対し、重ねてお礼申し上げます。 「Welcome to NARA」との当館スタッフのお出迎えを喜んで頂き、ありがとう...さらに表示

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口コミを投稿:2017年2月1日

奈良JR駅前、文化財を観光案内所に転用している大好きな建物には、なら案内のプロがいる。この建物が大好きで用がなくても立ち寄る。先日、何を聞いたか忘れたが、かない専門的?なことを聞いたらしく、「では、こちらへ」と案内嬢が先に立って歩き始めた。「えっ?どこへゆくの?」と思っ...さらに表示

2  役に立った
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Nara visit trip I had a chance to be part of the Nara tour trip to Asuka village, Omiwa shrine and then Sake wine tasting at Inabuchi on the 26th of August 2016. Being a researcher interested in agricultural and rural economies, this trip was extremely helpful and enlightening to me and the conversations/ information provided by the tour guide was priceless. The trip started with a visit to the grape vines in Asuka village and along the way, the tour guide introduced me to a brief history of Nara and Asuka village Nara used to be the old capital of Japan before it was moved to Kyoto (8th century) and eventually to Tokyo. Asuka is the only area maintained as a historical area under strict Japanese law. Agriculture is the main industry driving the local economy, producing grapes, blueberry, mandarin, pasmon and Japanese peas. Not only is there vast fields of grapes and fruits, but it has a lot of historical monuments as well and of note is the Asuka museum. Also in Asuka is the Omiwa shrine located at the foot of the Mt Miwa which is the oldest Japanese shrine home to the oldest Buddhist teachings of the 6th century. Asuka village is considered to be a spiritual area of Japan. The Omiwa shrine specialised in land/agriculture/sake brewing blessings with many people who sought to improve their investments in agriculture going to this shrine to pray. After arriving the grape vine, we met with the farmer and his team responsible for growing grapes. As we went through the grape vines, helping ourselves to some grape fruits, we were given more information about grape farming and marketing in Asuka. Grapes are mainly grow for table eating and sold on the local markets which has a lot of demand, i.e. the supply cannot meet the demand for grapes locally, so the farmers do not even seek to rich-out to the outside markets like in Kyoto (which have their own grape farms). These grapes are hand grown with minimum use of chemicals and machines, they are also handpicked upon ripening. The farmers use nets and paper bags to protect the grapes from birds and other pests. The area has basically 8 types of grapes fruits that it produces all with different uses, with the majority being table grapes, and some for wine making etc. The 8 types of grapes can be grouped into two types; the in-house grapes which are grown from March and the black grapes which are grown outside in the sun from August to December. The biggest area that produces grapes in Asuka is called the Yamanashi. The only chemicals used are the fertilisers which are applied in liquid form. Sometimes production is done to a specific set of customers who come to pick the grapes at the market and the farmers do not have to incur transportation costs. This particular farmer that we visited was trained at an agricultural college where he learned plant breeding and has been practising and undertaking refresher course for the past ten years which has helped him to do his own grape breeding to produce a number of other varieties out of the popular Kyoho variety originally grown. Wine and juice is processed nearby by a private processing company which the farmers pay only for its processing, and then they market the wine straight to the customers on their own, locally again. After each season, the grape vines are cut down and new ones are grown for the proceeding season. After the grape vines visit, the tour then took us to the vast individually own small scale rice fields in Inabuchi. These rice fields presented the original structure of rice fields of Japan and were being maintained to preserve this historical feature. And one of the most popular hostirical features of these rice fields is the presents of scare-crawl (known as Kakashi in Japanese language) erected to scare away animals and birds. The kakashi is very popular in the fields. There is a Kakashi culture has been in existence since time immemorial suh that there is contest each year to see which farmer builds the most breath-taking and highest kakshi in the village, with some being as high as 20m. The Kakashi uniform is changed every year and often reflects contemporary issues happening that year. For example, the Kakashi of 2016 was glad in national colours used at the Rio 2016 Olympics in Brazil. Several fruit picking and rice field days’ tours are arranged for the young (elementary and high school) at the farms in Asuka so as to encourage youngsters into taking an interest in farming since most of them are moving into towns after finishing school. After feasting our eyes to the huge Kakashi, it was time to eat and the tour guide led us to the village’s market place where we had a delicious meal whose main ingredients were all local. After enjoying the meal, the tour took us to the market place where we had a feel of how farmers sold their produce. This part of the tour was very much interesting to me as l leant about how the farmers were utilising a centralised marketing place where they gave their produce to one shop to sell for them and they would later collect their incomes. It was extremely organised and seemed efficient, l drew a lot of lessons that can be adopted for farmers in Africa where l come from. The market in Asuka are strategically placed with adequate access to roads and hence access to markets for inputs and outputs. The tour was structured in a way as to make sure it ended with some drinks. From the market we then visited the oldest Sake brewery in Asuka. The oldest sake brewing factory in found there and Sake brewing is done between October to March. Sake is fermented alcohol (sugar converted from starch using a fungus called koji mould, process of making the sugar is called sacarification. The process of making the Koji mould is also very complicated as it is done using traditional methods and involves sprinkling koji mould on top of steamed rice and setting temperatures high in a room for two days. The Sake making process itself takes between 20 and 35 days. The rice used for fermentation is polished and the more the polishing the more expensive is the costs of production and in-evidently the higher the quality of the Sake. There are dry and non-dry sake and the former is more suitable fir dinners and the table in general while the later for drinking. Sake brewing started in Nara area called Miwa and usually contains upto 12% alcohol. We tasted the wine and really enjoyed the different distillation, fermentation and alcohol percentages in each different brand of Sake. This was the best way to end a tour trip, with a couple of drinks of the oldest wine brewery in the oldest village of the old Nara prefecture.
2016年9月16日|
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veradjasmanからの返信 |
helo may I know how much it cost for such a package ? I'm planning to visit Nara 1 full day on 1st of September
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