Cloud 9 Cooking School Yangshuo China

Cloud 9 Cooking School Yangshuo China (陽朔県)

Cloud 9 Cooking School Yangshuo China

Cloud 9 Cooking School Yangshuo China
4.5
料理教室・お菓子作り
9:30~12:30, 15:30~18:30
月曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
火曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
水曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
木曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
金曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
土曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
日曜日
9:30 - 12:30
15:30 - 18:30
旅行者の感想
Bobbi S
著者:Bobbi S
We Learned (And Ate) So Much!
2019年10月
私たちはここで素晴らしい体験をしました。まず地元の食材と肉市場を訪れ、市場の売り手について学び、調理に必要な品物を買い、次に町の歩道橋を渡ってクラウドナインレストランまで行きました。ウェストストリートからは、下の池、商店、ホテル、そして魅惑的な山頂を見下ろすことができます。レッスンは、上記の景色とポーチ、レストランのキッチン、屋外のポーチテーブル、燃えるような赤唐辛子の平らなバスケットの乾燥エリアを共有する教室で開催されます。各ワークステーションには、中華鍋、バーナー、食用油、コーンスターチ、オイスターソース、ナイフ、まな板、計量器具、蒸し器などが用意されていました。バッグ、掃除、分割、メッキ、そして私たち一人一人を待って、私たちそれぞれについて話すと、インストラクターが私たちの何人かの「生徒」の特別なニーズに合わせていくつかのレシピを調整しました。 -炭水化物、特定の野菜を除く)。私たちは、マッシュルーム、カンバオチキン、蒸しパンでナスの蒸し焼きを作りながら、ナイフの振る舞いとメッキ、そして(もちろん)調理のスキルを学びました。インストラクターは面白くて、魅力的で、忍耐強く、実践的で、レッスンはとても楽しく、本当の学習と料理の経験でした。その後、全員が2階のレストランに引退しました。ご飯、ボトル入りの水、素晴らしい自家製ベリーワインの味(料理のインストラクターが作ったもの)とともに、私たちは、充実した、パーソナライズされた素晴らしいランチを楽しみました。素晴らしい経験! (P. S.知っておく価値があるのは、スクワットと「トイレ」トイレの両方があることです)

編集を提案して表示内容を改善
掲載内容を改善
エリア
住所
514999 中国 陽朔県 雪狮岭江畔酒店主楼

4.5
40件の口コミ
とても良い
30
良い
8
普通
2
悪い
0
とても悪い
0

Allyson M
10件の投稿
Exactly what I was looking for and more
2021年6月 • 一人
Thank you for such an incredibly fun and informative day! William was so kind to pick us all up and more that happy to tell us about beautiful Yangshuo. The market was a great experience, despite being in China for more than a decade I learned lots about the produce.

The class was taught by the incredible Jenny! So patient and had an absolute knack for explaining Chinese cooking techniques. Really couldn’t believe it was me who had cooked the dishes at the end of the class!

Thank you, great memories!❤️
投稿日:2021年7月11日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

aabbccbb
アメリカ合衆国20件の投稿
Great time at Cloud 9
2021年4月
My pre-teen sons and I went to Yangshuo over a long weekend and loved our cooking class at Cloud 9 with Linda. She did a good job explaining things to us and monitoring our cooking while at the same time letting us do the cooking. The beer fish we made was much better than the beer fish we later had at a famous restaurant near West St.

I highly recommend Cloud 9. Also, it's really sad that due to CoVID-19, they've had to close their Cloud 9 restaurant on West St after 17 years and that they barely have any students for their cooking class. Even though it was a long weekend, we were the only three students in the class and had a 'private' lesson.
投稿日:2021年4月5日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

kreiman
30件の投稿
Yangshuo Cooking
2021年3月
We booked a last minute private class. Linda was very accommodating! After showing us around the local market, we went to the cooking school to start preparing our dinner. We started with the Fried Egg Dumplings, which was new to us. Then we made Stir-fried Noodles, Braised Eggplant, and Gong Bao Chicken. Through it all, Linda gave simple instructions, answered all of our questions, and was very encouraging! We had a great time and the food was delicious!
投稿日:2021年4月1日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Aranka
北京, 中国2件の投稿
Great time cooking with Linda
2020年10月 • ファミリー
We had a private class with Linda. Made cucumber salad, egg dumplings, fried noodles and eggplant with minced pork. She was quick to change the menu when she found out one of my daughter is vegetarian. All in all this was a great family outing and well worth doing.
投稿日:2020年10月2日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Joel K
バンクーバー, カナダ3,001件の投稿
Good Instruction and ate our way through dinner
2019年11月
We chopped and cooked our way through our dinner. We started with bok choy, carrots, scallion, garlic and ginger. We then had Beef with mushrooms, green and red pepper, ginger, scallion, celery and carrots. Chicken Gong Pao with peanuts, red and green peppers and scallion. and Eggplant, red and green pepper, garlic, scallion, and chili bean paste. All were tasty, good, and fresh. Our instructor was helpful in showing us the proper knife chopping skills and portions of spices, flavors, etc.
投稿日:2020年3月8日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Bobbi S
リードー・ビーチ, ニューヨーク州4,360件の投稿
We Learned (And Ate) So Much!
2019年10月
We had such a great experience here, first with the morning visit to the local produce and meat market to learn about the market sellers and to stock up on needed items to cook, next to walk over the town's pedestrian bridge to the Cloud Nine Restaurant off of West Street, overlooking the pond, stores and hotels below, as well as the mesmerizing mountaintops above. The lesson is held in a classroom that shares a porch with the aforementioned view, the restaurant's kitchen, a few outdoor, porch tables, and the drying area for flat baskets of fiery red chili peppers. Each work station was stocked with individual woks, burners, cooking oils, corn starch, oyster sauce, knives, chopping blocks, measuring utensil, steamers, etc. All of the items we were going to cook were already taken out of our farmers' market bags, cleaned, divided, plated and waiting for each one of us and, speaking of each of us, I was so impressed that the instructor tailored a few of the recipes for the special needs of some of us "students" (vegan, low-carb, excluding certain vegetables). We learned knife wielding and plating, and cooking (of course) skills, as we made braised eggplant with mushrooms, Kung Bao chicken, and steamed buns. The instructor was funny, engaging, patient, hands-on, and made the lesson so enjoyable, a real learning and culinary experience, and, afterwards, we all retired to the second floor restaurant. Along with rice, bottled water, a taste of wonderful, homemade berry wine (made by our cooking instructor), we enjoyed a filling, personalized and terrific lunch. Great experience! (P.S. For what it is worth to know, there is both a squat and a "potty" toilet here)
投稿日:2019年11月13日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Pijnenburg
ヴァーヘニンゲン, オランダ245件の投稿
Kookles van strenge cheffin
2019年11月 • 友達
Wij hebben hier een Chinese kookworkshop gevolgd. De lerares was erg streng, geen tijd voor grapjes of even niet opletten tijdens de les. In een korte tijd hebben we veel gedaan: dumplings, een kipgerecht en een aubergine gerecht. Er werd hygiënisch gewerkt. Na afloop lunch met de zelf bereide gerechten.
投稿日:2019年11月11日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Richard Z
コベントリー, イギリス86件の投稿
Made great tasting food
2019年10月 • カップル・夫婦
It was a rainy day so our cycling and rafting was cancelled. Luckily we managed to book on to this cookery course. It was excellent. We did a cookery class in Beijing which was twice the price but this was better. The food was tasty and easy to cook. We cooked dumplings and mushrooms filled with a pork and vegetable filling. Delicious and something we could make at home. We also cooked fish in beer and a vegetable dish of green beans and aubergine. There was eleventh the class and it was very run with clear instructions. A great way to spend the morning. It is in a nice location so we can back in the evening for beers on the balcony and an evening meal.
投稿日:2019年10月23日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Larry W
ロサンゼルス, カリフォルニア624件の投稿
Learned something
2019年9月
Enjoyed a cooking class where we made cucumber salad and kung pao chicken. The classroom is composed of about twenty stations with individual heating elements, wok, oils, vinegar, salt, etc. Instruction is patient, helpful, and fun. There were all levels of cooking experience in our little group, and everyone was happy. We ate what we made, plus the school supplemented with plenty more, including lemon chicken, fish, eggplant, beef, dumplings, and more, and fruit. A really good time.
投稿日:2019年10月6日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

Anna K
ルミア, ポーランド6件の投稿
The best cooking lesson
2019年8月
I always try arrange cooking class when I travel. That lesson was prepared very well, recipes were interesting, and we already served them at home!

It's really wotrh to do it, especially if you love chineese food - it's the best memento.
投稿日:2019年9月9日
この口コミはトリップアドバイザーのメンバーの主観的な意見です。TripAdvisor LLCのものではありません。

40件中110件の結果を表示中
情報に不足や誤りがある場合
編集を提案して表示内容を改善
掲載内容を改善